fbpx

Спорт

Спорт

Фондация „Заедно в час“ организира събитието „Предизвикай се с кауза”

 

„Предизвикай се с кауза“ е начин да подкрепите работата на фондация „Заедно в час“ и с общи усилия да покажем, че образованието е ценност от обществен характер.
Фондацията подканя всички желаещи да се включат на 30-ти май в едно интересно събитие и да изпълнят лично спортно предизвикателство за успеха на всички деца в страната.
Какви са условията за участие?

1.Изберете спорт за вашето предизвикателство!
Предизвикайте се сам, с приятели, семейството  или колеги и изберете една от следните спортни категории: ходене, бягане, колоездене, плуване, катерене, по избор.

2.Регистрирайте се
Запишете се в официалния сайт на фондация „Заедно в час”. Така ще потвърдите участието си. Предизвиквайте се сами или запишете свои близки-семейство, приятели, колеги и се забавлявайте заедно.

3.Пригответе се и участвайте
Подгответе се предварително и изпълнете успешно предизвикателството си. Скоро ще е налична информация свързана с идеи за тренировки, а през това време изпращайте и споделяйте снимки за предизвикателството с хаштага #предизвикайсе.  По този начин инициативата ще достигне до повече хора, които ще се предизвикат с каузата!

4.Спечелете
Всеки регистриран имейл автоматично ви дава право на участие в томболата  с награди за приключенци. Победителите ще бъдат обявени след деня на предизвикателствата.

Даренията за участие са:

20лв.- индивидуално участие;
17лв- за участник при записване над петима души;
20лв.- тениска;
15лв.- бандана.

В събитието ще се включат и : Кубрат Пулев, Александър Алексиев, Инес Субашка, Роси Русева, Краси Георгиев, Сани Жекова, Георги Златарев, Нина Сотирова-Нитя, Валентина Каролева, Ники Илиев, Силвия Лулчева, Мария Кинкина,  Илияна Стоилова, Явор Атанасов, Паскал Дичев, Яна Титова, Екатерина Пламенова, Владо Николов.

banner
banner
© 2021 TopInfo.bg. Всички Права запазени.Дизайн Madhouse Studio

Search