fbpx

Политика

Политика

Стоян Пейчев: Зная,че с разум, добър анализ и професионализъм във всяка сфера се постига успех

 

Подполковник о.з. Стоян Тодоров Пейчев е роден в град Силистра. Завършил е магистратура в ВНВАУ „Г. Димитров“ гр. Шумен, военна специалност офицер от артилерията и гражданска специалност инженер по електронно-изчислителна техника. Има професионален стаж в различни структури на Министерството на отбраната-командир на учебна разузнавателна батарея (9г.), началник на секретен изчислителен пункт (11 г.), програмист на системи за управление на база данни / експерт / ( 22 г.).

Защо решихте да се кандидатирате за народен представител?

Решението да се кандидатирам е естествен процес от моето развитие да приложа своя професионален и обществен опит за успешното развитие на моята родина Република България.

Какво Ви накара да изберете именно ПП „Български възход“?

Платформата на ПП „Български възход“ политиците да обединят усилия в името на националния интерес и да формират обща национална цел, която да следват и съставянето на правителство, основано на широка подкрепа ме накараха да участвам в парламентарните избори от гражданската квота. Това е млада партия, която не носи тежестите на неуспешното управление, на което сме свидетели. Целта на партията е да се направи успешно правителство с нужната подкрепа. Една от основните цели на ПП "Български възход" е балансираната икономическа политика-тоест районите, с по-малко инвестиции да се развият.

На какво залагате в предизборната кампания, за да имате успех?

Ние предлагаме намаляване на проблема със социалното неравенство, бедността и големите разлики в доходите, чрез създаването и финансирането на програми за младежка заетост, професионални квалификации и осигуряване на гарантирана договорна трудова заетост.
Сред основните ни приоритети е балансираното икономическо развитие на регионите в България и малките населени места, чрез стимулиране на националните инвестиции и привличане на българския капитал напуснал страната. За целта предлагаме конкретни законови инициативи. Работим върху това да върнем доверието в изборния процес и премахването на политическата нестабилност, чрез съставяне на правителство, основано на широка подкрепа.

По какъв начин професионалния Ви опит би могъл да помогне за разрешаване на най-важните проблеми на региона?

Професионалния ми опит и работата ми с хора в различни структури на Министерството на отбраната ме е научил да работя в екип. Зная,че с разум, добър анализ и професионализъм във всяка сфера се постига успех.

Какъв ангажимент Вие лично ще поемете спрямо вашите избиратели?

Упорита работа по решаването на проблемите на хората и привличането на национален капитал за балансираното икономическо развитие на регионите в България.

Вашите послания към избирателите?

Посланието ми е хората да гласуват! Не можем да бъдем безразлични, защото безразличието води до това, на което сме свидетели в момента. 

 

 

Анкета

Какво би ви мотивирало да се върнете в родния си град Силистра?
banner
banner
© 2021 TopInfo.bg. Всички Права запазени.Дизайн Madhouse Studio

Search