fbpx

Политика

Политика

Стоян Георгиев: Ангажиментът, който мога да поема спрямо избирателите, е никога да не ги предавам

 

Пилотът Стоян Георгиев е водач на избирателната листа на ПП "Величие” в Силистра.  Кариерата му на професионален пилот стартира през 1981г. в селскостопанската авиация . 14 години след това  става създател  на една от първите  авиационни фирми за селскостопанска авиация в България.
През 2005 г. Стоян стартира учебен център за обучение на любители и професионални пилоти. В центъра са обучени професионално над 40 пилоти. В учебния център е главен пилот, проверяващ, преподавател по теоритична подготовка и инструктор. Завършва магистратура по специалността „Летец-пилот за БГА” във ВНВВУ „ Георги Бенковски”. През 2001г. придобива още една магистърска степен- „Индустриален мениджмънт” в Техническия университет във Варна. Владее английски и руски език.

Защо решихте да се кандидатирате за народен представител?

Избрах ПП Величие, защото в нейно лице видях, хора които са решили на територията на Община Ветрино подобен на един много наболял проблем- проекта за изграждане на ветрогенераторен парк на територията на Община Силистра.

На какво залагате в предизборната кампания, за да имате успех?

В предизборната кампания залагам на познанствата си с много хора в област Силистра и не само. Нашата кауза е мащабна и засяга абсолютно всички хора, няма как да бъдем разделени етнически или на базата на партийна принадлежност. Ако този ветрогенераторен парк бъде изграден на територията на Община Силистра, негативните последици ще засегнат всички жители на региона.

По какъв начин професионалния Ви опит би могъл да помогне за разрешаването на най-важните проблеми на региона?

Моят професионален опит е в сферата на авиацията, аз съм професионален пилот, летя повече от 45 години, прекарал съм във въздуха над 13 хиляди часа. Познавам региона детайлно, такава е била работата ми през годините.

Кои са вашите основни приоритети и по какъв начин ще ги приложите ако бъдете избран за народен представител?

Искам да подчертая, че един от приоритетите, които се надявам ПП Величие да реализира е да не бъдат пращани български войници на фронта в Украйна по никакъв повод и под никаква форма. Ако бъде избран за народен представител, основните приоритети ще бъдат да работя за своя изборен регион (аз съм от Силистра, живея тук заедно със семейството си. Искам условията за живот да бъдат подобрени и да не подлагаме живота и здравето на хората от нашия регион волно или неволно на опасност. Икономическата ситуация в региона е плачевна. Причините за това са натрупвани през годините. Народните представители винаги са били "парашутисти". Бях в три парламента народен представител, но тези парламенти имаха много кратък живот и нямаше възможност за разгръщане на каквато и да е дейност.

Какъв ангажимент Вие лично ще поемете спрямо вашите избиратели?

Ангажиментът, който мога да поема спрямо избирателите, е никога да не ги предавам. Притежавам експертна подготовка като професионален авиатор. В  парламента бях в комисиите по транспорт и земеделие.

В двете комисии съм работил за подобряване на транспортната свързаност между България и Румъния и за построяване на предприятие за преработка на плодове и зеленчуци, както и в областта на образованието.  Най-важното е да не допуснем изграждането на ветрогенераторен парк на територията на Община Силистра. В случай, че парка бъден изграден, проблемите, до които ще стигне неминуемо, ще бъдат с необратими последствия и ще застрашено здравето на хората и качеството им на живот. Безспорно инвестиции трябва да се правят, но такива, които да носят добавена стойност на жителите на региона, а не такива, които носят да са в полза за няколко финансови олигарси. Не бива да продаваме слънцето, за да си купим свещ. Ние не получaваме земята в наследство от нашите деди, а я вземаме назаем от нашите деца.

Гласувайте за ПП Величие, защото...

Призовавам гражданите да гласуват за ПП Величие, защото в лицето на лидерите на тази партия, могат да видят правилния път за излизане от икономическата криза, в която се намираме.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Анкета

Какво би ви мотивирало да се върнете в родния си град Силистра?
banner
banner
© 2021 TopInfo.bg. Всички Права запазени.Дизайн Madhouse Studio

Search