fbpx

Политика

Политика

Служебният кабинет проведе първото си заседание

 

На първото заседание на служебния кабинет, провело се на 13 май, обявиха имената на част от служебните заместник-министри.


В служебното управление на страната, начело със Стефан Янев, ще работят бивши народни представители, медици, историци и изкуствоведи.


Политическият кабинет на министъра на културата Велислав Минеков бе оглавен от Борис Данаилов. В близкото минало той бе директор на Националната художествена галерия, както и зам.-министър на културата.


Заместник-министри в културното министерство ще бъдат Весела Кондакова, изпълнителен директор на Българска музикална асоциация, проф. д-р Борислава Танева - заместник-ректор на Националната музикална академия, както и историкът доц. д-р Пламен Славов.


Лазар Лазаров, Иван Кръстев и Надя Клисурска ще са заместници на служебния министър на труда и социалната политика. А Служебният външен министър Светлан Стоев ще има двама заместници в лицето на Василий Такев и Калин Анастасов.


Началникът на Инфекциозното отделение за лечение на пациенти с COVID-19 в Александровска болница д-р Тома Томов, бившият управител на НЗОК д-р Димитър Петров и директорът на Центъра за спешна помощ д-р Александър Златанов ще бъдат новите заместник-министри в Министерство на здравеопазването.

 

Анкета

Какво би ви мотивирало да се върнете в родния си град Силистра?
banner
banner
© 2021 TopInfo.bg. Всички Права запазени.Дизайн Madhouse Studio

Search