fbpx
TopInfo

Румънският фериботен кораб "Европа", обслужващ линията ГКПП "Никопол"- Турну Мъгуреле, не извършва плавания поради повреда

 

Нормален е трафикът по граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП), съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП). Данните са актуални към 06:00 часа тази сутрин.

Румънският фериботен кораб "Европа", обслужващ линията ГКПП "Никопол"- Турну Мъгуреле, не извършва плавания поради повреда. Работата ще бъде подновена след отстраняване на аварията. От "Гранична полиция" препоръчват на пътуващите да използват други пунктове на българо-румънската граница. Трафикът на пунктовете "Видин" и "Кардам" за товарни автомобили на изход е интензивен. Преминаването през съвместните гранични пунктове „Кайнарджа"/"Липница“ и „Крушари"/"Добромир“ се осъществява съгласно договореното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични пунктове. На "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства.

Трафикът е нормален на всички гранични пунктове по границата с Гърция. ГДГП препоръчва на гражданите, които пътуват към и от Гърция през почивните дни, да използват за преминаване освен пунктовете "Кулата" и "Маказа", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - "Илинден", "Златоград", "Ивайловград" и "Капитан Петко войвода". През гранични пунктове  "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси. 

По границата с Република Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

 

Източник: БТА

Снимка: БТА

 

© 2021 TopInfo.bg. Всички Права запазени.Дизайн Madhouse Studio

Search